Welkom

Zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd al bezig geweest met meubeltjes en inrichtingen. Heerlijk vind ik het om hier mee bezig te zijn. Misschien ken je dit wel; Je hebt een meubelstuk gekregen of geërfd maar het is zo oubollig als maar zijn kan. Het is (vaak) bruin of heel lelijk geverfd (door de voorganger) en eigenlijk weet je niet zo goed wat je er mee moet. Je kan het niet over je hart verkrijgen het meubelstuk ‘zomaar’ aan de kant te schuiven want het heeft emotionele waarde of je denkt ooit ga ik daar ‘mijn project’ van maken maar wanneer!! Ditzelfde is mij ook overkomen en zo is Colour the Past geboren!

De ‘traditionele’ manier van schilderen (schuren, gronden, schilderen, aflakken….GAAP)! vind ik afschuwelijk en ben aan de slag gegaan met krijtverf. Enkel van te voren ontvetten en daarna gelijk aan de slag, daar hou ik van! Binnen no time was het eerste meubeltje af.

Het werkte zo verslavend dat mijn hobby uit de hand liep. Ik heb een plek gezocht om mijn kennis over te dragen en andere enthousiast te maken door middel van workshops. Ik ben begonnen in 2015 en we naderen 2018 ik kan je vertellen dat ik dit met heel veel plezier doe! De mensen komen vanuit het hele land en gaan met een gerestyled meubelstuk en 100 nieuwe ideeën voor volgende projecten de deur uit. Zoals al eerder vermeld het werkt verslavend!

Kom(en) jij(jullie) ook een keer gezellig een workshop meedoen? Graag maak ik jullie enthousiast!

Lieve groet,

Kim