Eat. Sleep. Craft. Repeat.

Je kent deze situatie vast wel. Je hebt een meubelstuk gekregen of geërfd maar het is zo oubollig als maar zijn kan. Het is (vaak) bruin of heel lelijk geverfd (door de voorganger) en eigenlijk weet je niet zo goed wat je er mee moet. Je kan het niet over je hart verkrijgen het meubelstuk ‘zomaar’ aan de kant te schuiven want het heeft emotionele waarde of je denkt ooit ga ik daar ‘mijn project’ van maken maar wanneer!! Zo is Colour the Past geboren!

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Kim van der Wal, ben 37 jaar, getrouwd en moeder van een prachtige dochter en zoon. Ons gezin is wat ons betreft compleet en genieten hier enorm van.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd al bezig geweest met meubeltjes en inrichtingen. Heerlijk vind ik het om hier mee bezig te zijn. Toen mijn lieve opa en oma kwamen te overlijden wilde niemand de donkere eiken meubelstukken erven. Ik zag potentie en heb mijn auto volgeladen en ben aan de slag gegaan. De ‘traditionele’ manier van schilderen (schuren, gronden, schilderen, aflakken….GAAP)! vind ik afschuwelijk en ben aan de slag gegaan met krijtverf. Enkel van te voren ontvetten en daarna gelijk aan de slag, daar hou ik van! Binnen no time was het eerste meubeltje af.

Het werkte zo verslavend dat mijn hobby uit de hand liep. Ik heb een plek gezocht om mijn kennis over te dragen en andere enthousiast te maken door middel van workshops. Ik ben begonnen in 2015 en ik kan je vertellen dat ik dit nog steeds met heel veel plezier doe!

Inmiddels is mijn bedrijf verder gaan groeien en worden er allerlei creatieve workshops gegeven. Gezellige mensen vanuit het hele land komen in het atelier in Amersfoort om een creatieve dag/avond te hebben. Ook bedrijven weten hun weg inmiddels te vinden voor teamuitjes evenals de altijd gezellige vrijgezellen feestjes.

Kom(en) jij(jullie) ook een keer gezellig een workshop meedoen? Graag maak ik jullie enthousiast!

Creatieve groet,
Kim